MENÚ de navegació

Evento finalizado

CICLOP FESTIVAL - L'HOME MÉS FASCINANT DEL MÓN (Cia Marino e Marini)

Conciertos

  • CICLOP FESTIVAL - L'HOME MÉS FASCINANT DEL MÓN (Cia Marino e Marini)
Agotadas

Ciudad: Sineu

Lugar: CARPA CIRC BOVER

De 15-09-2017 22:30 h a 16-09-2017 00:00 h

Ver descripción del evento
15/09/2017
22:30h - CICLOP FESTIVAL - L'HOME MÉS FASCINANT DEL MÓN (Cia Marino e Marini)
Evento finalizado

Descripción

Aquesta increïble producció de la companyia Marino e Marini repassa la vida d’un home que va marcar època, d'un ésser humà extraordinari,... Leer más

Aquesta increïble producció de la companyia Marino e Marini repassa la vida d’un home que va marcar època, d'un ésser humà extraordinari, d'un home tan atractiu que el 1952 una comissió del Senat dels EEUU va demanar que l’embalsamassin i l’exposassin permanentment a un museu.

L’Home Més Fascinant del Món és la primera pel·lícula documental de la història projectada en tecnologia 4D. El 4D va més enllà del tradicional 3D, traspassa les fronteres de la realitat virtual per endinsar-se en la impactant virtualitat real.


Veu i contrabaix: Marino

Guitarra: Marini

Saxòfon tenor: C. Montagna

Gènere: Música, projeccions


________________________________________________________

Esta increíble producción de la compañía Marino y Marini repasa la vida de un hombre que marcó época, de un ser humano extraordinario, de un hombre tan atractivo que en 1952 una comisión del Senado de los EEUU pidió que lo embalsamaran y lo expusieran permanentemente en un museo.


L'home més fascinant del món es la primera película documental de la historia proyectada en tecnología 4D. El 4D va más allá del tradicional 3D, traspasa las fronteras de la realidad virtual para adentrarse en la impactante virtualidad real.


Voz y contrabajo: Marino 

Guitarra: Marini 

Saxófono tenor: C. Montagna

Género: música, proyecciones