MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

ALLIBERACIÓ EMOCIONAL: BIORESPIRACIÓ

Lloc: INGRAVITT - Crta. Cànoves 23 - Corró d'Avall - 08520 Les Franqueses del Vallès

Inici: 04-03-2018 10:30

Categories: Altres, Culturals, Esportius, Formació

La Biorespiració és una potent eina per alliberar el cos i la ment de memòries emocionals passades que ja no ens serveixen però que... Llegir més

La Biorespiració és una potent eina per alliberar el cos i la ment de memòries emocionals passades que ja no ens serveixen però que ens continuen influenciant en el nostre dia a dia.

Tot el que la ment no processa i digereix, el cos ho rep. Tota energia no expressada i memòria no alliberada troba un lloc en el nostre cos. Tota la nostra història està escrita a la nostra pell, ossos, músculs, glàndules, òrgans, cèl·lules, àtoms…

Moles dolències i malalties tenen un origen emocional.

.

La biorespiració és una tècnica que ens condueix al inconscient, permetent integrar parts excluides, olvidades o negades, alliberant memòries, creences i limitacions que impedeixen la teva autenticitat.

L’objectiu és que la persona contacti amb la inteligèngia i el llenguatge del cor, deixant anar estrés corporal i emocional, ajudant a madurar l’expresió de l’amor i a reestablir l’ordre intern per a tenir una vida més plena i saludable amb un mateix i amb el món que ens envolta.

Imprecindible per qui decideix fer el pas i deixar anar la motxila emocional carregada durant tant de temps per començar el camí del ioga: un camí cap a l’autoconeixament i cap al benestar, la serenor i la pau interna.

Les inscripcions estan tancades.