MENÚ de navegació

L'autonomia per començar el cole

Ciutat: Santa Maria de Palautordera

Lloc: La Granja

De 23-09-2018 10:30 a 23-09-2018 14:00

Categories: Familiar, Altres

Ara que ja ha començat de nou l’escola repassarem la importància de l’autonomia per a superar reptes. Durant aquesta excursió entrenarem... Llegir més

Ara que ja ha començat de nou l’escola repassarem la importància de l’autonomia per a superar reptes. Durant aquesta excursió entrenarem la capacitat de buscar recursos y de passar a l’acció per adonar-nos de tot el que som capaços de fer.. La jornada es distribuirà en tres activitats diferents després d’una breu introducció sobre què és la sobreprotecció i si els pares sobreprotegeixen als fills:

Free wheels: és una divertida activitat on experimentaran què es sent quan estàs sobreprotegit. Tindran consciencia sobre la inseguretat i les pors.

Lideratge amb el cavall: el cavall és un reflex de com liderem la nostra vida i a través d’aquesta activitat treballarem l’habilitat del lideratge i de la automotivació.

- El laberint de l'ansietat i l'estrès: laberint on haurem de buscar una sortida, exactament igual que quan ens trobem amb un conflicte. Descobrirem les diferències entre ansietat i estrès i ens donaran eines fàcils per gestionar-ho.

La jornada seguirà el següent horari:

10:30 hores – Arribada i presentació de l’activitat i el seu funcionament.

11:00 hores – Inici de l’activitat.

14:00 hores – Tancament de la jornada.

Menors de 3 anys gratuït 


Selecciona la teva entrada

15.00€ x
12.00€ x

Despeses de gestió TicTacTiquet: 0€

Total (impostos inclosos): 0€

Despeses de gestió TicTacTiquet: 0€

Total (impostos inclosos): 0€