MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

AROMA YOGA - GRATUÏT

Lloc: INGRAVITT - Crta. Cànoves 23 - Corró d'Avall - 08520 Les Franqueses del Vallès

Inici: 15-03-2018 09:30

Categories: Altres, Culturals, Esportius, Familiar, Formació

L’aromateràpia, ha estat utilitzada durant segles per donar-nos benestar tant físic, com mental i espiritual. Igual que el Ioga promou... Llegir més

L’aromateràpia, ha estat utilitzada durant segles per donar-nos benestar tant físic, com mental i espiritual. Igual que el Ioga promou el benestar en nosaltres. l’Aroma Ioga integra aquestes dues eines per intensificar i potenciar els efectes d’aquestes dues pràctiques. Utilitzant els coneixements de l’Hatha ioga clàssic, l’ayurveda i l’aromateràpia, els unim en la pràctica de ioga permetent-nos elevar la nostra experiència cap al benestar en tots els aspectes.

HARMONITZACIÓ DE ‘CHAKRES’
Els centres energètics o ‘chakres’ es poden harmonitzar gràcies a la pràctica de Ioga, amb mantres, amb visualització, amb reiki, tècniques de polaritat, es poden també harmonitzar amb l’ús de l’Aromateràpia. A cada Chakra (centre enenrgetic), li corresponen una sèrie d’Asanes (positures del ioga), doncs per a cada Chakra existeix un oli que ajudarà a promoure l’harmonització d’aquests centres energètics.

Entrades exhaurides per aquest esdeveniment.