MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

Audiència i-Real

Lloc: C/.Feliu i Codina, 7

De 29-12-2017 20:00 a 29-12-2017 22:00

Categories: Teatre

El televisiu actor Toni Albà es posa de nou a la pell d'un personatge habitual del seu repertori. L'espectacle Audiència i-Real narra... Llegir més

El televisiu actor Toni Albà es posa de nou a la pell d'un personatge habitual del seu repertori. L'espectacle Audiència i-Real narra les divertides trobades que alteren l'existència d'un monarca sospitosament conegut. Advertència: Qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència.

Aquest Nadal regala teatre!!

Preus: Soci: 10€ - No Soci 15€

Sinopsi: "Hi havia una vegada un rei..."

Així comencen molts contes i llegendes populars que continuen fascinant les ments més innocents de la nostra societat. Aquestes ments imaginen móns meravellosos que li són totalment inaccessibles. Per això volen saber-ne tots els detalls i en aquest intent de conèixer com funcionen, poder imitar-los en les seves maneres per ser com ells... o això creuen.

Imaginem un estat modern on el cap d'estat és un monarca que un dia ha de presidir un acte oficial, una AUDIÈNCIA (IRREAL en el nostre cas), davant un públic integrat per tota la premsa nacional i internacional.

Aquest personatge fa una insòlita roda de premsa on el públic-premsa pot preguntar el què vol saber.... Bé, el què volen saber els milions de ments innocents que llegeixen i miren la tele per "devorar" un món que els fascina...

"El teatre és una mentida feta com si fos veritat."


Les inscripcions estan tancades.