MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

Concert solidari #Invulnerables

Lloc: Plaça onze de setembre amb la rambla dels països catalans. Santa Maria de Palautordera.

De 12-12-2017 19:00 a 12-12-2017 21:00

Categories: Altres

AQUEST NADAL VOLEM QUE ELS NENS I LES NENES DEL PROJECTE #INVULNERABLES LIDERAT PER LA SOR LUCÍA CARAM TINGUIN MÉS RECURSOS I QUE... Llegir més

AQUEST NADAL VOLEM QUE ELS NENS I LES NENES DEL PROJECTE #INVULNERABLES LIDERAT PER LA SOR LUCÍA CARAM TINGUIN MÉS RECURSOS I QUE ELS HI DIREN LA RESTA DEL CURS ESCOLAR

Després de compartir varis dies a La Granja Escola amb els nens del projecte aquest estiu i conèixer les seves històries, La Granja, Fundació per l’Educació, ha decidit sumar-se als esforços del projecte amb l’únic objectiu de lluitar positivament contra la pobresa infantil.

La Granja vol ajudar al projecte #Invulnerables, un programa que aposta pels nens i les seves famílies, amb un significatiu impacte territorial, amb la finalitat de garantir la igualtat d’oportunitats i amb l’objectiu de trencar el cercle de pobresa que deixa marginades a moltes persones per causes que són inevitables.

El projecte ajuda a famílies amb nens d’edats entre els 0 i els 18 anys, en procés d’atenció social pública o privada. Les famílies escollides han passat un criteri de selecció dut a terme per una taula tècnica coordinada entre serveis socials, departament d’ensenyament, salut i altres entitats del tercer sector.

L’objectiu d’aquesta recapta és poder aportar diners perquè l’equip d’#Invulnerables pugui fer més accions amb els 50 nens i nenes que tenen al seu projecte. Els diners recaptats es destinaran a que els nens puguin tenir reforç escolar durant les tardes per evitar el fracàs escolar habitual que pateixen i poder pagar la pràctica de diferents esports com a extraescolars.

L’Obra Social “La Caixa”, la Fundació Futbol Club Barcelona i la Generalitat de Catalunya ja s’hi han sumat a la causa, només faltes tu!

Les inscripcions estan tancades.