MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

Danses de la Polinèsia (Tahití i Hawai)

Lloc: Casal de Cultura de Montornès del Vallès (av. del Riu Mogent, 2)

De 03-07-2018 20:00 a 17-07-2018 21:00

Categories: Altres, Culturals, Dansa, Formació

Danses de la Polinèsia (Tahití i Hawai) Ens aproparem a aquestes danses plenes de simbolisme, amb efectes terapèutics i beneficis... Llegir més

Danses de la Polinèsia (Tahití i Hawai)

Ens aproparem a aquestes danses plenes de simbolisme, amb efectes terapèutics i beneficis tan variats com: potenciar la creativitat, augmentar la confiança personal, millorar la flexibilitat corporal, potenciar el treball en grup, millorar els sistemes circulatori, respiratori i digestiu i atenuar el dolor articular.

Tallerista: Begoña López del Castillo.

 

Dimarts 3, 10 i 17 de juliol, de 20 a 21 h

Preu: 7,5 €

El taller tindrà lloc sempre que s’arribi al 50% de persones inscrites. En cas què us hagueu inscrit a un taller que finalment no es realitzi per manca d’inscripcions, procedirem a retornar-vos els diners.


Important - Bonificacions:

En els casos en què la persona interessada es vulgui acollir a alguna de les bonificacions següents:

  • 25% de bonificació per família monoparental 
  • 25% de bonificació per família nombrosa
  • 25% de bonificació per condició d'aturat/da (del pare o mare)

Es presumirà que la consulta o obtenció de documentació és autoritzada per l’interessat/da a l’Ajuntament de Montornès del Vallès. En cas d'oposició, caldrà aportar l'original del document a la recepció del Casal de Cultura, com a màxim, el primer dia del taller.

(D'acord amb el previst a l’article 28, apartats 2 i 3, de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques).

La bonificació del 25% per Carnet Jove haurà d'acreditar-se presentant el document original a la recepció del Casal de Cultura, com a màxim el primer dia del taller. 

En el cas que la persona interessada s'hagi inscrit en alguna modalitat bonificada de manera incorrecta, el Casal de Cultura li facilitarà un document de liquidació per abonar la diferència. 

 

Per a més informació, adreceu-vos a casalcultura@montornes.cat


Imatges extretes de: samzaradanza.wordpress.com 

Places exhaurides per aquest taller.  Poseu-vos en contacte amb el Casal de Cultura per a més informació (93 572 17 19; casalcultura@montornes.cat).