MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

EL DÚO DE LA AFRICANA

Lloc: Carrer de l'Església, 91, 08370 Calella

De 06-07-2018 22:00 a 06-07-2018 23:30

Categories: Concerts, Culturals, Música, Teatre

El Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia, sota la direcció d’Albert Deprius i dins de la 7a Temporada Lírica Ciutat de Calella,... Llegir més

El Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia, sota la direcció d’Albert Deprius i dins de la 7a Temporada Lírica Ciutat de Calella, ens presenten la sarsuela en dos actes de Manuel Fernández Caballero "El Dúo de la Africana". Estrenada amb gran èxit al teatre Apolo de Madrid el 13 de maig 1893.

Una humil companyia d’òpera es prepara per cantar l’òpera La Africana. L’empresari (Querubini) de la companyia és un garrepa que té com a objectiu estalviar al màxim i no pagar a ningú.  El tenor (Giuseppini), un jove de Saragossa i de bona família, està bojament enamorat de la soprano (Antonelli), una andalusa graciosa i casada amb l’empresari en segones núpcies. Aquest coqueteig desperta la gelosia de Querubini i de la seva filla (Amina) que es desfà pel jove tenor. Alhora, el baix de la companyia persegueix  Amina.

Intèrprets: Anna Farrés (soprano), Carles Cremades (tenor), Marc Calvo (actor-baríton), Cor i Orquestra Simfònica Harmonia, Albert Deprius (director).

Les inscripcions estan tancades.