MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

EL PRINCIPIANT

Teatre

  • EL PRINCIPIANT
Exhaurides

Ciutat: Reus

Lloc: Raval de Robuster, 34

De diumenge 20 maig 2018, 19:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Diumenge 20, a les 7 de la tarda, representació de l’obra de teatre, representació de EL PRINCIPIANT, a càrrec de la companyia DRAMÈDIA... Llegir més

Diumenge 20, a les 7 de la tarda, representació de l’obra de teatre, representació de EL PRINCIPIANT, a càrrec de la companyia DRAMÈDIA TEATRE.

 

Es tracte d’una versió de l’autor Emili Corral inspirada en el Petit Príncep, d’Antoine de Saint-Exupéry on els nostres joves actors/ius han posat també la seva part creativa, abarcant fins i tot altres disciplines com la música i la dansa.

El Principiant viu al seu petit món, ocupant-se dels petits perills que poden amenaçar la seva plàcida i petita existència i gaudint dels petits plaers gratuïts de la vida com les postes de sol. Ell no necessita res més per ser feliç, fins que l’amor apareix a la seva vida en la forma d’una flor. La cuida i la rega cada dia però el que era essencial s’oblida i el que era fresc s’asseca lentament. La solució passa per trobar l’aigua més pura, clara i neta que brolla d’un pou amagat al mig del desert i que és capaç de revifar l’amor. Així és com comença el llarg viatge d’El Principiant.

Una història que barreja l’humor absurd i la poesia com a mitjà per arribar a les coses que se’ns obliden, les coses que són realment essencials dins d’un planeta, el nostre, ple d’homes contradictoris que es preocupen només per les coses que creuen que són importants i descuiden tot allò fonamental.