MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

Escola d'esquena

Lloc: Casal de Cultura de Montornès del Vallès (av. del Riu Mogent, 2)

De 04-07-2018 15:30 a 18-07-2018 17:00

Categories: Altres, Culturals, Formació

Escola d’esquena Donarem eines per poder prevenir el mal d’esquena o saber què podem fer per disminuir-lo en el cas què ja l'estiguem... Llegir més

Escola d’esquena

Donarem eines per poder prevenir el mal d’esquena o saber què podem fer per disminuir-lo en el cas què ja l'estiguem patint.

Donarem a conèixer pautes d'higiene postural bàsiques a l'hora de dur a terme les activitats de la vida diària i també mitjançant la pràctica d'exercicis de correcció postural, tonificació dels principals grups musculars de l'esquena utilitzant diferents tècniques com: pilates, ioga, gimnàstica abdominal hipopressiva, estiraments musculars, etc.

- Sessió 1: cervicals i extremitats superiors

- Sessió 2: columna dorsal i lumbar

- Sessió 3: complex lumbopèlvic i extremitats inferiors

Tallerista: Cristina Gómez.

 

Dimecres 4, 11 i 18 de juliol, de 15.30 a 17 h

Preu: 8,25 € 

El taller tindrà lloc sempre que s’arribi al 50% de persones inscrites. En cas què us hagueu inscrit a un taller que finalment no es realitzi per manca d’inscripcions, procedirem a retornar-vos els diners.


Important - Bonificacions:

En els casos en què la persona interessada es vulgui acollir a alguna de les bonificacions següents:

  • 25% de bonificació per família monoparental 
  • 25% de bonificació per família nombrosa
  • 25% de bonificació per condició d'aturat/da (del pare o mare)

Es presumirà que la consulta o obtenció de documentació és autoritzada per l’interessat/da a l’Ajuntament de Montornès del Vallès. En cas d'oposició, caldrà aportar l'original del document a la recepció del Casal de Cultura, com a màxim, el primer dia del taller.

(D'acord amb el previst a l’article 28, apartats 2 i 3, de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques).

La bonificació del 25% per Carnet Jove haurà d'acreditar-se presentant el document original a la recepció del Casal de Cultura, com a màxim el primer dia del taller. 

En el cas que la persona interessada s'hagi inscrit en alguna modalitat bonificada de manera incorrecta, el Casal de Cultura li facilitarà un document de liquidació per abonar la diferència. 

 

Per a més informació, adreceu-vos a casalcultura@montornes.cat


Places exhaurides per aquest taller.  Poseu-vos en contacte amb el Casal de Cultura per a més informació (93 572 17 19; casalcultura@montornes.cat).