MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

Gemma Humet

Concerts

  • Gemma Humet

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Històrica de la Patronal

Inici: 10/03/2018 20.05 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 10 març
20:05 h
Les inscripcions d'aquest esdeveniment han finalitzat.

Descripció

Gemma HumetLa cantant i pianista terrassenca Gemma Humet ens presenta el seu nou treball Encara (2017), amb diferents creacions al... Llegir més
Gemma Humet

La cantant i pianista terrassenca Gemma Humet ens presenta el seu nou treball Encara (2017), amb diferents creacions al voltant de conflictes vigents, com la crisi dels refugiats, i d’altres que han deixat petjada, com la Guerra Civil. Una protesta serena i ferma. Un disc més reivindicatiu i compromès amb el món que l’envolta, que l’anterior, Si canto enrere (2015), on la cantant va voler explicar al públic qui i com era. Ara, el compromís amb l’actualitat és pal·lès.

L’any 2013 va participar en l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya cantant “Sonet”, poema de Bartomeu Rosselló Porcel musicat per Maria del Mar Bonet al parc de la Ciutadella. El 2015, juntament amb Mercè Martínez, Pemi Fortuny, Albert Guinovart i el Cor jove de l’Orfeó Català, va cantar a l’escenari oficial de la Via lliure de l’11 de setembre a l’avinguda de la Meridiana de Barcelona la cançó “Venim del nord, venim del sud”, de Lluís Llach, en el moment en què el punter s’encaixava a l’escenari.