MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

Gestionar l'ansietat i l'estrès a casa

Lloc: La Granja Escola

De 09-06-2018 10:30 a 09-06-2018 14:00

Categories: Altres

El dèficit de naturalesa provoca estrès i ansietat en els infants. Aquesta excursió té com a objectiu fomentar el contacte amb... Llegir més

El dèficit de naturalesa provoca estrès i ansietat en els infants. Aquesta excursió té com a objectiu fomentar el contacte amb l’entorn natural i especialment amb el bosc, mitjançant la connexió dels nens i nenes a través dels sentits, i potenciar la consciència emocional del moment present, per deixar de pensar i simplement sentir.

Per començar l’activitat es farà una petita introducció per veure la importància del contacte amb la natura a les nostres vides i informació pràctica sobre com afecta la falta d’aquest contacte a la nostra salut física i emocional. La jornada constarà de les següents tres activitats:

-         Sense sabates al bosc: passeig on experimentarem les sensacions de caminar descalços pel bosc. Treballarem la competència de la consciència emocional, la superació de pors i els sentits.

-         Abraça’m: taller d’abraçades... quantes maneres hi ha d’abraçar? Treballarem la competència de l’autoregulació emocional i l’empatia.

-         Connecto amb mi: el contacte amb la natura ens ajuda a connectar amb nosaltres mateixos i a conèixer-nos millor. Treballarem la competència de la consciència emocional.

-         Adoptem un arbre: amb qui el comparo de la meva família? Consciència emocional relacionada amb la petjada familiar.

 

La jornada seguirà el següent horari:

10:30 hores – Arribada i presentació de l’activitat i el seu funcionament.

11:00 hores – Inici de l’activitat.

14:00 hores – Tancament de la jornada.

Menors de 3 anys gratuit 

Entrades exhaurides per aquest esdeveniment.