MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

Gestionem els conflictes

Lloc: La Granja Escola

De 26-05-2018 10:30 a 26-05-2018 14:00

Categories: Altres

Els conflictes son inevitables i també necessaris per créixer com a equip o família. De fet el problema no és el conflicte,... Llegir més

Els conflictes son inevitables i també necessaris per créixer com a equip o família. De fet el problema no és el conflicte, sinó com gestionar-lo. L’objectiu de l’excursió és entrenar les habilitats necessàries per a una gestió positiva dels conflictes.

La jornada tindrà tres activitats i una petita introducció, dins del prat on pasturen els cavalls en llibertat:

  • Què necessito de tu? Activitat d’aventura  a un pont de mico on entrenem la comunicació assertiva: demanar el que necessito de manera positiva i amb respecte. Habilitat imprescindible per prevenir i resoldre els conflictes ja que no hi ha judicis de valor. Es treballa la consciència i l’autonomia emocional.
  • El laberint de l'ansietat i l'estrès: labertint on haurem de buscar una sortida, exactament igual que quan ens trobem amb un conflicte. Descobrirem les diferències entre ansietat i estrès i ens donaran eines facils per gestionar-ho.
  • Transformem els conflictes al camí de la vida: potent taller de textures per on caminar descalços on prenem consciència d'en quin punt de la nostra vida ens trobem, què volem i què ens falta per arribar.

 

La jornada seguirà el següent horari:

10:30 hores - Arribada i presentació de l'activitat i el seu funcionament. 

11:00 hores - Inici de l'activitat.

14:00 hores - Tancament de la jornada.

 Menors de 3 anys gratuit

Entrades exhaurides per aquest esdeveniment.