MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

INSÒLITS: POESIA I MÚSICA DECONSTRUÏDA I FUGA

Altres, Culturals, Música

  • INSÒLITS: POESIA I MÚSICA DECONSTRUÏDA I FUGA
Exhaurides

Ciutat: Arenys de Munt

Lloc: Plaça Església Arenys de Munt

Inici: diumenge 3 juny 2018, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Qui no coneix la història d'Anna Frank i el seu amagatall a la casa del darrere amb la seva família, els Van Daan i en... Llegir més

Qui no coneix la història d'Anna Frank i el seu amagatall a la casa del darrere amb la seva família, els Van Daan i en Dussel? Durant els dos anys de reclusió, l'Anna va créixer com a dona i com escriptora i va deixar el seu testimoni de superació en un diari que captiva i transforma.


Des de la companyia La immortal han creat un nou espectacle que situa l'espectador en temps de guerra, però també en temps de creació, de supervivència, d'ajuda mútua, de descobriment i de valors.


Núria de Calella i Marc Egea han volgut compartir aquest petit espai amb cinc músics molt joves per fer un espectacle on la música, la poesia, la literatura i els espais sonors en són els protagonistes i transporten a una situació que podria ser avui mateix molt a prop d'aquí.

Anna Frank va escriure que algun dia el seu diari es convertiria en una novel·la i es titularia La casa del darrere, aquí la teniu en versió teatral.