MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

Jordi Rossy Vibes Trio Featuring - Al Foster & Doug Weiss

Concerts, Música

  • Jordi Rossy  Vibes Trio  Featuring - Al Foster & Doug Weiss
  • Jordi Rossy  Vibes Trio  Featuring - Al Foster & Doug Weiss
  • Jordi Rossy  Vibes Trio  Featuring - Al Foster & Doug Weiss

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

De 04/05/2018 21.30 h a 23.00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 4 maig
21:30 h
Les inscripcions d'aquest esdeveniment han finalitzat.

Descripció

Jordi Rossy, vibràfonDoug Weiss, contrabaixAl Foster, bateriaL'abril de 2016, el Jordi Rossy Vibes Quintet va fer la seva primera... Llegir més
Jordi Rossy, vibràfon
Doug Weiss, contrabaix
Al Foster, bateria


L'abril de 2016, el Jordi Rossy Vibes Quintet va fer la seva primera gira. L'Al Foster i en Doug Weiss van arribar a Barcelona un dia abans que el Peter Bernstein i el Mark Turner, així que vam passar aquest primer dia assajant sobre el repertori del quintet en trio. El nostre objectiu era només recordar les melodies i els arranjaments perquè feia un temps que ja els havíem tocat junts. Mai no oblidaré la impressió d'aquell assaig a trio. Mai no oblidaré com de fàcil és tocar amb Doug Weiss i Al Foster: sonava complet, ampli, significatiu, relaxat, centrat, íntim i conversacional. L'Al Foster, amb el seu toc màgic i el flux constant d'idees, aconsegueix crear un paissatge que configura les melodies i dona una direcció clara a la música, amb motius nous i constants que apareixen i participen amb el solista i la línia de baix. Doug també és un fabricant suprem de melodies, i crea textures i ranures infeccioses amb l'Al. El resultat és un triangle veritablement equilibrat: les tres parts comparteixen espai i responsabilitat iguals; el so és airós, líric i misteriós, però també espontani i sense pretensions. (Jordi Rossy)

Avis important: El concert serà enregistratper la televisió. Amb la seva assistència cedeix els seus drets d'imatge a la Xarxa Audiovisual Local de manera gratuïta.