MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

KUNDALINI YOGA (classe gratuïta)

Altres, Culturals, Esportius, Formació, Música

  • KUNDALINI YOGA (classe gratuïta)
Exhaurides

Ciutat: Franqueses del Vallès, Les

Lloc: INGRAVITT - Crta. Cànoves 23 - Corró d'Avall - 08520 Les Franqueses del Vallès

Inici: 17-01-2018 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
17/01/2018
19:30h - KUNDALINI YOGA (classe gratuïta)
Esdeveniment finalitzat

Descripció

El kundalini ioga és una disciplina física, mental i espiritual basada en diferents senders iòguiques com Raja ioga, shakti ioga, kriya... Llegir més

El kundalini ioga és una disciplina física, mental i espiritual basada en diferents senders iòguiques com Raja ioga, shakti ioga, kriya ioga i Nada ioga (desenvolupament dels Nadis, o canals d’energia dins del cos) -que estan basats en els pilars dels Ioga Sutras de Patanjali, amb agregats de bhakti (devoció) i tantra. Es basa en el ascens de l’energia kundalini que resideix en l’ésser humà, elevant-la fins el chakra coronari.

Combina asanes o postures de ioga, respiració (pranayama), relaxació i meditació, i utilitza el cant de mantres en la meditació. Cada classe pot ser totalment diferent a l’anterior. Cadascuna d’elles treballa diferents parts del teu cos (sistema nerviós, sistema glandular, sistema circulatori, sistema digestiu, sistema d’eliminació, etc.). Els beneficis del Kundalini Ioga són, entre d’altres, reducció del mal d’esquena, l’equilibri del sistema nerviós, hormonal i metabòlic; l’augment de l’energia i la sensació de benestar i equilibri.

Consta de sèries d’exercicis o kriyas molt diferents. És un estil dinàmic i no obstant això, fàcil de seguir. L’objectiu és desbloquejar el cos i la ment a través de la mobilització de l’energia i aconseguir relaxar-nos tant física com emocionalment.

El Kundalini et connecta amb la teva ànima.