MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

La Botiga dels Horrors

Lloc: C/.Feliu i Codina, 7

De 17-02-2018 20:00 a 17-02-2018 22:00

Categories: Música, Teatre

Teatre de Joves, sota la direcció de Paula Casanovas, presenten La Botiga dels Horrors, el musical.Sinopsi: Little shop of... Llegir més

Teatre de Joves, sota la direcció de Paula Casanovas, presenten La Botiga dels Horrors, el musical.

Sinopsi: Little shop of horrors (La botiga dels horrors) és un clàssic del musical rock, creat per Alan Menken (música) i Howard Ashman (llibret).

La història d’un treballador d’una floristeria que cria una planta que menja carn i sang humana era originalment una adaptació d’una pel·lícula de baix pressupost dirigida per Roger Corman l’any 1960, i l’èxit del muntatge teatral en va provocar una nova adaptació cinematogràfica, dirigida per Frank Oz l’any 1986. 

Amb cançons tan conegudes avui com "Little Shop of Horrors", "Skid Row (Downtown)", "Somewhere That's Green", o "Suddenly, Seymour", la música del film segueix l’estil dels gèneres predominants als primers anys 60: rock’n’roll, doo-wop i Motown. Estrenat originalment a l’off-Broadway l’any 1982 (posteriorment es faria una producció a Broadway), es tracta d’una obra que ha estat realitzada a tot el món (l’any 1987, Joan Lluís Bozzo va estrenar-ne un muntatge a Barcelona), i ara tenim l’honor de presentar-la al Lluisos d’Horta, així que esperem que gaudiu de l’espectacle.


Les inscripcions estan tancades.