MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

La valentia i superem les pors

Lloc: La Granja Escola

De 24-02-2018 10:30 a 24-02-2018 10:30

Categories: Altres

La por és una emoció que ens serveix per detectar el perill, i si no la gestionem ens pot paralitzar. L'objectiu d'aquesta... Llegir més

La por és una emoció que ens serveix per detectar el perill, i si no la gestionem ens pot paralitzar. L'objectiu d'aquesta jornada serà explorar què és la por, per a què serveix i com fer-la més petita. Farem  tres activitats diferent per potenciar la valentia:

  • A pèl sobre el cavall: experimentar l'emoció de la por i de la valentia serà facil a sobre d'un cavall. Parlarem sobre què és la por. Treballem l'autoregulació emocional. 
  • El barranc de l'autoestima: trekking pel bosc amb un obstacle natural a superar, el Barranc de la por, on amb ajuda de la guia dels mebres de la família, ens adonarem de tot allò que som capaços de fer sols, i amb els ulls a cegues. Tothom qui ho aconsegueixi s'estimarà més. Treballem la consciència emocional, estratègies per afrontar les pors i augment de l'autoestima. 
  • El Circuit de l'Equilibri: Divertida dinàmica amb plataformes que ens ajudarà a entendre els sistemes i subsistemes en els que vivim i que tan ens influeixen quan prenem decisions, algunes basades en les pors i les creences limitadores. Entrenem la consciència emocional i la la serenor. 

 

La jornada seguirà el següent horari:

10:30 hores - Arribada i presentació de l'activitat i el seu funcionament. 

11:00 hores - Inici de l'activitat.

14:00 hores - Tancament de la jornada.


Activitat recomanada a partir de 5 anys, menors de 3 anys gratuit 

 

Les inscripcions d'aquest esdeveniment han finalitzat.