MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

MISHIMA / Ara i res - POP I CANÇÓ D’AUTOR

Concerts, Música

  • MISHIMA / Ara i res - POP I CANÇÓ D’AUTOR
Exhaurides

Ciutat: Calella

Lloc: Far de Calella

De 29-06-2018 22:00 h a 23:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
29/06/2018
22:00h - MISHIMA / Ara i res - POP I CANÇÓ D’AUTOR
Esdeveniment finalitzat

Descripció

MISHIMA / POP I CANÇÓ D’AUTOR DIVENDRES – 29/06 22.00 h / Far de Calella / 12 € Ara i res Del Primavera Sound al Summer Stage... Llegir més

MISHIMA / POP I CANÇÓ D’AUTOR
DIVENDRES – 29/06
22.00 h / Far de Calella / 12 €

Ara i res

Del Primavera Sound al Summer Stage de Nova York, de Berlín a Donosti, de Múrcia al seu ja clàssic tancament de gira a l'Apolo, Mishima van contagiar el món de L'ànsia que cura (2014), un exercici de depuració de la forma en el qual perseveren amb la publicació del seu nou àlbum, Ara i res. El vuitè disc del quintet barceloní insisteix en la seva característica doble aposta per la contundència en el so i una cura especial en les lletres. Ara i res sona més i millor Mishima que mai: més descregut i alhora més romàntic, més despullat però també més sentit, més planer però també més literari, amb esclats més lluminosos al costat d'atmosferes més llòbregues.

És el gran tot d'Ara i res, editat al seu propi segell, The Rest Is Silence, i distribuït per Warner, el disc amb què David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria) abracen una maduresa indefugible.