MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

Pintura a l’aire lliure: ‘aprèn a pintar passejant’

Lloc: Casal de Cultura de Montornès del Vallès (av. del Riu Mogent, 2)

De 03-07-2018 10:00 a 18-07-2018 12:00

Categories: Culturals, Formació, Altres

Pintura a l’aire lliure: ‘aprèn a pintar passejant’ Aquest taller pretén estimular la creativitat, sense que sigui necessari... Llegir més

Pintura a l’aire lliure: ‘aprèn a pintar passejant’

Aquest taller pretén estimular la creativitat, sense que sigui necessari tenir coneixements previs de pintura. Consta de dues parts: primer sortirem a passejar per observar la natura, prendrem apunts amb llapis (també podrem fer fotografies) i després crearem una obra amb acrílics a partir dels esbossos inicials. Caldrà portar bloc, llapis, goma i la tela i la pintura acrílica.

Tallerista: M. Angela Pontnou

 

Dimarts i dimecres 3,4, 10, 11, 17 i 18 de juliol, de 10 a 12 h.

Preu: 18 €


El taller tindra lloc sempre que s’arribi al 50% de persones inscrites. En cas què us hagueu inscrit a un taller que finalment no es realitzi per manca d’inscripcions, procedirem a retornar-vos els diners.


Important - Bonificacions:

En els casos en què la persona interessada es vulgui acollir a alguna de les bonificacions següents:

  • 25% de bonificació per família monoparental 
  • 25% de bonificació per família nombrosa
  • 25% de bonificació per condició d'aturat/da (del pare o mare)

Es presumirà que la consulta o obtenció de documentació és autoritzada per l’interessat/da a l’Ajuntament de Montornès del Vallès. En cas d'oposició, caldrà aportar l'original del document a la recepció del Casal de Cultura, com a màxim, el primer dia del taller.

(D'acord amb el previst a l’article 28, apartats 2 i 3, de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques).

La bonificació del 25% per Carnet Jove haurà d'acreditar-se presentant el document original a la recepció del Casal de Cultura, com a màxim el primer dia del taller. 

En el cas que la persona interessada s'hagi inscrit en alguna modalitat bonificada de manera incorrecta, el Casal de Cultura li facilitarà un document de liquidació per abonar la diferència. 

 

Per a més informació, adreceu-vos a casalcultura@montornes.cat


Les inscripcions per aquest taller han finalitzat. Poseu-vos en contacte amb el Casal de

Cultura per a més informació (93 572 17 19; casalcultura@montornes.cat)