MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

Puig i Cadafalch, un croquis

Teatre

  • Puig i Cadafalch, un croquis
Exhaurides

Ciutat: Barcelona

Lloc: Carrer d'Antoni de Capmany, 72-76.

De 15-10-2017 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
15/10/2017
18:00h - Puig i Cadafalch, un croquis
Esdeveniment finalitzat

Descripció

Puig i Cadafalch, un croquis pretén apropar la vessant més humana del personatge en forma d'un monòleg dramàtic construït... Llegir més

Puig i Cadafalch, un croquis pretén apropar la vessant més humana del personatge en forma d'un monòleg dramàtic construït a partir de fragments de les seves memòries i d'una selecció dels seus discursos més famosos.

L'actor Sergi Mateu es posa en la pell de l'eminent arquitecte i polític en un espectacle escrit i dirigit per Marc Rosich. Puig i Cadafalch, un croquis no pretén fer una visió enciclopèdica del personatge, ni tampoc un treball documental. Al contrari, fent servir la terminologia tècnica que tant li agradava a l'arquitecte, la intenció és bastir un croquis de la seva figura, un apropament mes aviat expressionista a la seva persona. Tot, per entendre la importància de les seves idees dins el seu moment històric.

Un període convuls que va de finals del segle XIX fins després de la Guerra Civil, però també per subratllar la modernitat i l'actualitat del seu pensament, sempre dirigit a la defensa d'una cultura catalana universal i deslligada d'encaixos de supeditació a Espanya.