MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

Reserva Yoga Wall 21/05/2018 de 18:45-19:45

Dansa, Esportius, Altres

  • Reserva Yoga Wall 21/05/2018 de 18:45-19:45

Ciutat: Franqueses del Vallès, Les

Lloc: INGRAVITT - Crta. Cànoves 23 - Corró d'Avall - 08520 Les Franqueses del Vallès

Inici: dilluns 21 maig 2018, 18:45 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Tradicionalment anomenat Yoga Kurunta és una sèrie d’asanes, desenvolupada i refinada per primera vegada pel mestre B.K.S. Iyengar,... Llegir més
Tradicionalment anomenat Yoga Kurunta és una sèrie d’asanes, desenvolupada i refinada per primera vegada pel mestre B.K.S. Iyengar, practicades amb ajudes de cordes sobre una paret. L’estudiant està literalment suspès de les cordes, utilitzant les cordes per una direcció determinada i permetent al practicant de ioga aprofundir en diverses postures.
Molts estudiants nous en ioga no sempre estan preparats per a les inversions, però una paret de cordes ajuda a facilitar el procés fent que l’alumne se senti més estable i segur. Igual que els principis basats en l’alineació de Iyengar Ioga, les cordes ajuden els estudiants a ser més conscients de l’orientació dels seus cossos. Amb èmfasi en l’anatomia, els estudiants experimentaran una major obertura de determinades àrees i reforcen i tonifiquen el seu cos.
La paret de la corda és un recurs il·limitat per al practicant de ioga de qualsevol edat, grandària o nivell de pràctica.
Proporciona una nova perspectiva a la vostra comprensió de les asanes, des d’extensións, fins a inclinacions laterals, torsions, flexions i inversions.
Arribeu a llocs on la vostra pràctica habitual no us pot portar.
El cos està protegit amb seguretat per la tracció de les cordes, estirant-se i enfortint aquelles zones difícils d’arribar a la columna vertebral.
Ancoreu la vostra posició i amplieu el vostre moviment. Hi ha una major mobilitat a les articulacions, ja que el cos està autoritzat a anar més enllà del ventall de moviments quotidians.