MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

SHAKTI YOGA & DANCE – GRATUÏT

Altres, Culturals, Dansa, Esportius, Familiar, Formació

  • SHAKTI YOGA & DANCE – GRATUÏT

Ciutat: Franqueses del Vallès, Les

Lloc: INGRAVITT - Crta. Cànoves 23 - Corró d'Avall - 08520 Les Franqueses del Vallès

Inici: dilluns 7 maig 2018, 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Shakti Dance és el ioga de la Dansa, una pràctica conscient de dansa impregnada de la saviesa del Ioga per desenvolupar la Consciència... Llegir més

Shakti Dance és el ioga de la Dansa, una pràctica conscient de dansa impregnada de la saviesa del Ioga per desenvolupar la Consciència i la comprensió del cos, la ment i les emocions.

Amb una barreja única i harmoniosa d’asanes fluïdes i diversos estils de dansa, Shakti Dance treballa energèticament per desenvolupar l’art del moviment intuïtiu i lliure a través d’un estat meditatiu. Suaument anirem obrint la corrent prànica (força vital), i el cos i la ment són capaços de lliurar-se i unir-se al flux intel·ligent i creatiu de Shakti, donant vida a una forma de dansa sagrada.
Celebrant amb Shakti Dance, meravellosa tècnica de ioga, dansa i despertar de la consciència al nostre veritable SER. Recordant l’alegria i la innocència del nostre ésser original, deixant anar els condicionaments i patrons que ens bloquegen i emmascaren fins fer-nos oblidar QUI VERITABLEMENT SOM.
8 fases, 8 passos de l’ésser a l’SER:

1.- Sintonitzant-nos amb nosaltres mateixos i amb el grup.
2.- Estirant totes les línies invisibles del cos per portar la llum del prana a cada sistema, òrgan, múscul i cèl·lula.
3. – Prenent terra i estimulant els chakras i totes les nostres estructures energètiques; donant força al grup.
4.- Donant pas al veritable impuls de la nostra ànima a través de l’expressió del nostre cos i la dansa lliure; deixant anar llastos, trobant maneres noves de moure’ns.
5.- Tornant a la terra per rendir-nos i que ens nodreixi de nou com el fill que descansa al abraçada immensa de la Mare. Relaxant el cos físic. Permetent que la ment integri els nous patrons.
6.- Meditant i portant el significat del mantra al nostre camp electromagnètic individual i grupal. Cap a la nova harmonia de l’ésser i del grup.
7.- Silenci.
8.- Tancament d’aquest espai sanador recordant que tot això que fem és per portar-lo a la vida ordinària i compartir-tots i amb el que arriba.

DANSA AMB EL QUE ARRIBI A LA TEVA PORTA !!