MENÚ de navegació

SOTA LA CATIFA

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Ronda Sant Antoni, 19

Inici: 20-10-2018 20:00

Categories: Teatre

Autors: Jordi Calafí i Alexis Garcia Direcció: Oscar Molina Composició Musical: Malacara & Wilson Band Producció: Teatre... Llegir més

Autors: Jordi Calafí i Alexis Garcia

Direcció: Oscar Molina

Composició Musical: Malacara & Wilson Band

Producció: Teatre Gaudí

Amb:
 JORDI CADELLANS, 
RAMON GODINO
, MIQUEL SITJAR
 i RAÜL TORTOSA

 

Sinopsi

Una habitació d’un luxós hotel. Medina, un home elegant d’uns cin­quanta-tants o seixanta-pocs anys, jau a terra, moribund.

Hores després, David, Toni i Àlex, tres detectius d’uns quaranta i es­caig que són a l’hotel per participar en el congrés anual organitzat pel seu col·legi professional, venen a l’habitació del seu professor, Medina, a buscar-lo. El qui és considerat el degà dels detectius a Ca­talunya havia de fer el discurs inaugural del congrés fa una hora però no s’ha presentat a l’auditori davant els seus col·legues.

Els tres detectius troben l’habitació buida però regirada com si hi ha­gués hagut una baralla. I, sota de la catifa, una estranya catifa que no hi ha en les altres habitacions de l’hotel, taques de sang.

David, Toni i Àlex intentaran esbrinar què és el que ha passat amb Medina. Tots tres es coneixien de quan havien estudiat junts a la uni­versitat però, des de fa més de quinze anys, porten vides a part, ex­ceptuant encontres puntuals per algun cas o acte del col·legi de detectius.

En la seva feina diària, estan acostumats a trobar la merda que la gent té sota la catifa però, aquesta nit, els tocarà netejar la seva.

Selecciona la teva entrada

15.00€ x

Despeses de gestió TicTacTiquet: 0€

Total (impostos inclosos): 0€

Escenari
  • Ocupades
  • Assignades
  • Disponibles
  • Mobilitat reduïda

Despeses de gestió TicTacTiquet: 0€

Total (impostos inclosos): 0€