MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

Sota la catifa Teatre / català

Lloc: Carrer de l'Església, 91, 08370 Calella

De 24-02-2018 21:30 a 24-02-2018 22:30

Categories: Culturals, Teatre

Sota la catifa                                                                                                Amb... Llegir més

Sota la catifa                                                                                                

Amb Jordi Cadellans, Ramon Godino, Oscar Jarque i Raül Tortosa

Una habitació d’un luxós hotel. Medina, un home elegant,  jau a terra, moribund. Hores després, David, Toni i Àlex, tres detectius  que són a l’hotel per participar en el congrés anual, venen a l’habitació del seu professor, Medina, a buscar-lo. El qui és considerat el degà dels detectius a Ca­talunya havia de fer el discurs inaugural del congrés fa una hora però no s’ha presentat a l’auditori davant els seus col·legues. Els tres detectius troben l’habitació buida però regirada com si hi ha­gués hagut una baralla. I, sota de la catifa, una estranya catifa que no hi ha en les altres habitacions de l’hotel, taques de sang.

David, Toni i Àlex intentaran esbrinar què és el que ha passat amb Medina. Tots tres es coneixien de quan havien estudiat junts a la uni­versitat, però, des de fa més de quinze anys, porten vides a part. En la seva feina diària, estan acostumats a trobar la merda que la gent té sota la catifa, però aquesta nit els tocarà netejar la seva.

Les inscripcions estan tancades.