MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

UN MÓN (I UN MUNT) DE DRACS

Culturals, Familiar, Teatre

  • UN MÓN (I UN MUNT) DE DRACS
  • UN MÓN (I UN MUNT) DE DRACS
  • UN MÓN (I UN MUNT) DE DRACS

Ciutat: Arenys de Munt

Lloc: Sala Corriles del Centre Moral d'Arenys de Munt

Inici: 22/04/2018 11.30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 22 abr.
11:30 h
Les inscripcions d'aquest esdeveniment han finalitzat.

Descripció

L’espectacle de titelles Un món (i un munt) de dracs! explica, amb un munt d’humor, la història de dues princeses ben peculiars,... Llegir més
L’espectacle de titelles Un món (i un munt) de dracs! explica, amb un munt d’humor, la història de dues princeses ben peculiars, l’Àurea i la Ginebra, que descobreixen una llibreria màgica que amaga molts secrets. Dels seus llibres, en surten un munt de dracs que les posen a prova. Però voleu saber com les princeses aconsegueixen guanyar-los? A través d’aquestes dues protagonistes, el públic descobrirà llegendes de dracs d’arreu del món i que no existeixen dos dracs iguals. Llegendes de dracs de la Xina, el Japó, Grècia, Escandinàvia i, fins i tot, dels que encara viuen a Catalunya. El públic descobrirà que els dracs són uns éssers fantàstics comuns a diferents cultures que s’associen a diverses tradicions i que tenen diversos significats.

L’espectacle, d’una hora de durada, és de la companyia Tanaka Teatre, que es caracteritza per oferir espectacles inspirats en contes tradicionals d’arreu del món. Cada conte està representat per titelles i s’acompanya de música, balls i colors que transporten el públic als diferents països de les narracions.