MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

VEUS DE MUNT PRESENTA: NOTES & FILMS

Concerts, Música

  • VEUS DE MUNT PRESENTA: NOTES & FILMS
Exhaurides

Ciutat: Arenys de Munt

Lloc: Rambla Francesc Macià, 57, 08358 Arenys de Munt.

Inici: diumenge 17 juny 2018, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
VEUS de MUNT torna a l’escenari de la Sala Gran diumenge 17 de juny a la tarda, amb un nou espectacle: “NOTES & FILMS”.Si el... Llegir més
VEUS de MUNT torna a l’escenari de la Sala Gran diumenge 17 de juny a la tarda, amb un nou espectacle: “NOTES & FILMS”.

Si el seu primer espectacle, “MISCEL.LÀNIA”, ens va transportar al món de la ràdio, aquest cop ens conviden a fer un viatge musical i emotiu per les bandes sonores del setè art. No es tracta pas d’un catàleg històric, sinó d’una gran oportunitat de gaudir dels temes eterns de la gran pantalla i melodies que ja formen part de la memòria cinematogràfica dels darrers cent anys.

Gaudirem escoltant obres de Henry Mancini, John Williams, Bruno Coulais, Ennio Morricone o John Barry, ben conegudes, però que amb els arranjaments de cor a quatre veus, agafen tota una altra dimensió i uns aires ben diferents. Precisament, alguns dels arranjaments han estat escrits i adaptats per la Francina Turón, en Pere Franch, en Toni Armisén o la Maica Brecha, músics de la coral.

En aquest espectacle, VEUS de MUNT estaran acompanyats al piano per en Joan Vallcorba i la realització tècnica d’en Joan Casademunt i en Joan Penya.